Together we made a difference, thank you for racing with us!

Afgelopen weekend namen we met een team van de The Liv Foundation in Sri Lanka deel aan het Race the Pearl wielerevenement, de 24-uurs fiets race race van 600KM dwars door Sri Lanka, van het noordelijkste puntje in Jaffna tot het zuidelijkste puntje in Dickwella. Twee bekende professionele wielrenners, Piotr Havik (Nederlands) en Jan Bakelants (Belg) hebben onder de vlag van de stichting gezamenlijk een nieuw record neergezet door de volledige afstand te fietsen in een tijd van 18 uur en 34 minuten.

Het doel van deze actie was om The Liv Foundation op een unieke manier onder de aandacht te brengen, awareness te creëren voor de kansarme jeugd van Sri Lanka en geld op te halen om komend jaar nog meer studenten te kunnen helpen met een (technische) opleiding.

Het afgelopen jaar 2022/2023 heeft The Liv Foundation 244 leerlingen geholpen en mede door het succes van deze campagne en alle support van @Gapstars en @RemindLearning verwachten we in 2023/2024 dit aantal verder uit te breiden en nog meer impact te kunnen maken.

We hebben in de afgelopen 72 uur een totaalbedrag van meer dan €20.000 aan donaties weten op te halen en inmiddels hebben zich al meerdere bekende wielrenners aangemeld om volgend jaar voor de stichting en de jeugd van Sri Lanka het record van Jan & Piotr te verbreken.

Ook is het verhaal door meerdere media opgepikt in de afgelopen dagen, waaronder:
> Wielerrevue
> Wielerkrant
> HLN

We zullen je op de hoogte houden van onze toekomstige activiteiten. Voor meer informatie zijn wij altijd persoonlijk bereikbaar en kun je via onze socials.

Nogmaals iedereen enorm bedankt voor alle steun. Hierbij en aantal foto’s van de race!

Donate here